Motociclisme

Canvis en els entrenaments cronometrats de Moto 2 i Moto 3

Motociclisme. Les categories petites adoptaran el sistema de Moto GP, amb Q1 i Q2, a partir de la propera temporada

Un cop acabada la temporada 2018 del mundial de motociclisme, La comissió de grans premis ha anunciat el primer canvi de cara al futur, que afecta a les categories petites. I és que Moto 2 i Moto 3 adoptaran, a partir de la temporada 2019, el sistema de classificació que des de fa anys es fa servir a la categoria reina, amb les anomenades Q1 i Q2 que serviran per disminuir el nombre de pilots en pista i, de retruc, les situacions de perill a causa de les aglomeracions de motos en pista.

D’aquesta manera, la sessió cronometrada es dividirà, doncs, en dues sessions de 15 minuts cada una. Els 14 pilots més ràpids de la combinada entre els tres entrenaments lliures –de 40 minuts cada una– passaran directament a la Q2, mentre que la resta haurà de disputar la Q1. Els quatre més ràpids es classificaran per a la Q2, on un total de 18 pilots buscaran la pole position.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)