Fórmula 1

Gran igualtat en l’última prova del mundial

Fórmula 1. Un marge de tot just tres dècimes separa els pilots de Mercedes, Red Bull i Ferrari en els entrenaments lliures del GP d’Abu Dhabi, amb Bottas i Verstappen al capdavant

El GP d’Abu Dhabi ha arrencat avui amb una gran igualtat entre Mercedes, Red Bull i Ferrari. Valtteri Bottas (Mercedes) ha estat el més ràpid en la segona sessió d’entrenaments lliures de l’última prova del mundial amb un temps d’1:37.236, seguit per Max Verstappen (Red Bull), a només 44 mil·lèsimes. Daniel Ricciardo i Lewis Hamilton han estat tercer i quart, mentre que els Ferrari de Kimi Räikkönen i Sebastian Vettel han quedat relegats a la tercera línia virtual, per bé que a tot just 0.2 i 0.3 de Bottas, respectivament.

En la primera sessió, els Red Bull han estat els més ràpids, però els temps eren poc representatius perquè s’ha disputat al migdia, hora local, mentre que l’entrenament cronometrat i la cursa comencen a les cinc de la tarda (les dues a Catalunya), amb la temperatura de l’asfalt cada cop més freda.

En aquesta primera sessió ha participat Robert Kubica, confirmat dijous com a pilot de Williams el 2019. El polonès ha tancat la llista de temps, a 4.5 del capdavant i a 1.5 de l’altre FW41, de Lance Stroll. Ja havia avisat, però, que no buscaria fer un bon temps sinó retrobar el to amb vista a l’any que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)