Fórmula 1

Mick Schumacher entra en l’òrbita de Ferrari

Motor. El fill del set cops campió del món de F-1 correrà la F-2 el 2019 com a pilot júnior de l’equip italià

Ferrari ha anunciat avui el fitxatge de Mick Schumacher com a membre de la Ferrari Driver Academy, de manera que a partir de la setmana entrant serà un dels pilots júnior de la Scuderia. El fill del set cops campió del món de F-1 Michael Schumacher –encara convalescent d’un accident d’esquí que va tenir fa cinc anys i campió cinc anys seguits amb Ferrari– correrà el campionat de F-2 dins del potent equip Prema, al costat d’altres dos pilots júnior de l’equip italià, Giuliano Alesi (també fill d’un expilot de F-1, Jean Alesi) i Callum Ilott.

“Donar la benvinguda a Mick a Ferrari té un significat emotiu especial, però l’hem escollit pel seu talent i les qualitats humanes i professionals que ha mostrat”, diu el nou cap de Ferrari Mattia Binotto en un comunicat.

Per la seva banda, el pilot ha declarat: “Estic molt content de passar a formar part de la Ferrari Driver Accademy i, per tant, de la família de la Scuderia Ferrari. És un pas més en la bona direcció i faré tot el possible per aprendre tot el que em pugui ajudar a complir el meu somni de córrer a la Fórmula 1.”

Mick Schumacher, de 19 anys, és el vigent campió d’Europa de F-3, on ja corria amb l’equip Prema. A la pràctica, és el substitut dins del planter júnior de Ferrari de Charles Leclerc, que aquest any fa el salt a l’equip vermell al costat de Sebastian Vettel. Leclerc va ser el campió de la F-2 el 2017, també amb l’equip Prema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)