Trial

Adam Raga bat Toni Bou al Palau Sant Jordi

Motor. El pilot d’Ulldecona s’imposa en el Trial ‘indoor’ de Barcelona al davant del pierenc, per un sol punt de diferència

Adam Raga (TRRS) ha estat el vencedor aquest vespre del Trial indoor de Barcelona, després de batre en la final el vigent campió Toni Bou (Montesa). El pilot d’Ulldecona ha sumat 13 punts en el recorregut final de sis zones, per 14 del pierenc. Bou ha tingut una forta caiguda en la segona volta del trial, però ha estat només un ensurt. Raga ha sumat així la sisena victòria del seu palmarès al Palau Sant Jordi, però la primera des del 2008, quan va batre Bou per primer cop, abans de la ratxa de deu victòries seguides a Montjuïc del pilot de Montesa.

En la general del mundial d’X-Trial, els dos pilots catalans estan empatats a 35 punts, després de dues proves disputades. El tercer esglaó del podi a Barcelona ha estat per a Jaime Busto, que ha batut en la final de consolació al seu company de Gas Gas Jeroni Fajardo (8 punts a 9). L’altre català en competició, Miquel Gelabert (Sherco), ha superat la primera volta del trial, però el de Sant Gregori no ha aconseguit ficar-se en els finals i ha estat sisè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)