Motociclisme

Marc, en plenitud

Motor. El català, en plena forma després de l’operació, espera atacar Dovi i aconseguir un bon resultat a l’Argentina

“Em sento amb confiança per a la cursa de l’Argentina.” Després de quedar segon a Qatar, a poques mil·lèsimes d’Andrea Dovizioso (Ducati) –a qui el tribuna d’apel·lació va ratificar la victòria–, Marc Márquez (Honda) arriba aquest cap de setmana a l’Argentina amb l’objectiu de plantar cara al pilot de Ducati. El circuit, a diferència del de Losail, és favorable al seu pilotatge i, a més, sembla que el català ha pogut preparar-se a fons per primer cop després de ser operat de l’espatlla. Els metges ja li han permès practicar el motocròs, una de les maneres amb què completa la seva preparació, i la convalescència ja és del tot aigua passada. Dovizioso, subcampió les dues últimes temporades, ja s’ha situat com el seu principal rival en aquest inici. L’italià admet que encara cal millorar la seva moto, però creu que pot aconseguir un bon resultat a l’Argentina. “Aquesta cursa serà un bon banc de proves per millorar les prestacions al centre dels revolts. La nostra base és bona i estem treballant bé”, admet l’italià.

També Maverick Viñales (Viñales), setè a Qatar, considera que pot fer un bon paper en la segona prova de la temporada: “Ja sé què és guanyar a l’Argentina. Espero tenir la mateixa sensació aquest any i poder lluitar per la victòria.” Prou falta li fa a Yamaha, que a Qatar no va tenir cap dels seus dos pilots al podi –Rossi va ser cinquè–. També Jorge Lorenzo confia que la millora de les lesions que es va fer en una caiguda a Qatar li permeti fer una bona cursa a l’Argentina. “Estic millor del canell i les costelles. Tenim potencial i l’Argentina ens donarà una altra oportunitat de continuar millorant la moto”, va explicar el mallorquí.

En la categoria mitjana, Àlex Márquez tindrà l’objectiu de millorar la setena posició aconseguida a Qatar. En Moto 3, Albert Arenas, l’únic català de la categoria, es perdrà la cursa a causa d’una lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)