Motociclisme

Èdgar Pons i Xavi Artigas, en els podis del FIM CEV a Estoril

Motociclisme.

Dos catalans han pujat als podis en la primera de les vuit reunions del FIM CEV Repsol 2019. Èdgar Pons (Kalex) ho ha fet com a segon i tercer classificat de les dues curses de Moto 2. En la primera –declarada en mullat– s’ha imposat Niki Tuuli i en la segona, Alessandro Zaconne i el mateix Tulli s’han avançat a Pons. En la general mana Tuuli (45 punts) a davant de Zaccone i Pons (36).

En Moto3 –campionat amb categoria de mundial júnior– el pilot de Corbera de Llobregat Xavier Artigas ha situat la seva Honda tot just darrere el guanyador, el belga Barry Baltus. Jeremy Alcoba (Husqvarna), un altre català candidat a lluitar pels llocs d’honor –de fet, havia obtingut la posició preferent–, ha estat cinquè. Àlex Millán ha acabat novè en la segona de les curses de l’European Talent Cup.

El FIM CEV es reprèn el 28 d’abril a Xest amb totes les categories presents. La cita del circuit de Barcelona-Catalunya serà el 9 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)