Ral·lis

Pons i Bassas dominen en el ral·li de terra de Pozoblanco

Motor. Els dos osonencs obtenen la victòria absoluta i la de la categoria de dues rodes motrius en la segona prova del campionat d’Espanya

Xevi Pons (Skoda Fabia R5) es referma en el lideratge del campionat d’Espanya de ral·lis de terra després del seu segon triomf de l’any, a Pozo blanco. El pilot osonenc, acompanyat de Rodrigo Sanjuán, es va imposar per 36 segons d’avantatge a Eizmendi-Sanjuan (Ford Fiesta R5) i 1:07 sobre Alex Villanueva i el catalpa Òscar Sánchez (Skoda Fabia R5). El quart lloc va ser per a Josep Basols-Xavier Amigo (Skoda Fabia R5), a 1:34, i el cinquè per a un altre català, Eduard Pons (Skoda Fabia R5), a 3:10.

Pons va guanyar 7 dels 10 trams de la cursa, els 5 primers de manera consecutiva, fet que li va donar un marge confortable superior al mig minut sobre al segon. El ral·li va disputar-se sobre uns trams molt enfangats per les pluges.

El recital dels pilots osonencs el va completar Josep Bassas, guanyador de la categoria de dues rodes motrius. Bassas-Muñoz (Peugeot 208 R2) van ser desens absoluts amb 17 segons d’avantatge sobre el segon classificat de la seva categoria, en la qual Francolí-Salvó (Peugeot 208 R2) van ser tercers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)