Fórmula 1

Quan l’enemic és a casa

Motor. Després de les dues primeres proves de la temporada, Hamilton i Bottas, tots dos de Mercedes, viuen un nou duel particular en la cursa número 1.000 puntuable per al mundial

Lewis Hamilton i Valtteri Bottas. Valtteri Bottas i Lewis Hamilton. Després de les dues primeres proves de la temporada –i afavorits pels fiascos de Ferrari–, els dos pilots de Mercedes tenen el seu rival principal dintre del box. El britànic i el finlandès han calcat els resultats –un primer i un segon lloc cada un–, i només el punt extra per la volta ràpida a Melbourne situa Bottas com a líder del campionat (44) en l’arribada del Gran Premi de la Xina, la cursa número 1.000 puntuable per al campionat del món. El circuit de Xangai pot ser decisiu per marcar la tendència per a les properes curses. D’entrada, és Lewis Hamilton qui pot assumir amb més garanties la condició de favorit, si més no pel fet de ser el pilot amb més victòries a la Xina (5). En el box rival, el de Ferrari, la feina s’acumula després d’un inici sorprenent per desastrós. La de la Xina serà una cita clau per saber si la marca italiana és capaç de superar les errades i redreçar el rumb. També ho serà per veure qui dels seus dos pilots, Sebastian Vettel o Charles Leclerc és el favorit de l’equip. A Vettel el contemplen els èxits, però Leclerc ja va demostrar a Bahrain que hi té molt a dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)