Fórmula 1

Comença el compte enrere

Motor El Govern es mostra optimista en les negociacions per renovar el contracte de la F-1 en la presentació del gran premi d’aquest any

El Palau de Pedralbes ha estat l’escenari de la presentació del 29è Gran Premi de fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya (10-12 de maig), una edició que mira al futur ja que es disputarà enmig de les negociacions per a la renovació del contracte de cara al 2020, en què s’hauria de disputar la 30a edició. En aquest sentit, el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer, ha llançat un missatge optimista: “Entre tots plegats farem possible la 30a edició.”

El president del Circuit, Vicenç Aguilera, ha precisat que el pla estratègic de futur inclou el GP de F-1. “Prendrem el temps que calgui en les negociacions per fer les coses bé. Hi ha competència, però els terminis per prendre decisions són amplis.”

Durant l’acte s’ha recordat Sebastià Salvadó, impulsor del Circuit quan era president del RACC, i s’han anunciat novetats com ara l’oferta de la pelouse jove (16-30 anys) al revolt 4 el diumenge de la cursa, a 35 euros. La prova serà la cinquena del mundial i la primera del continent europeu.

L’homenatge que mai es va fer

El dia que Senna va morir –demà farà 25 anys– el pilot volia lluir una bandera d’Àustria al podi en honor de Roland Ratzenberger, mort el dia abans. Per homenatjar els dos pilots el Circuit ha preparat una bandera mixta del Brasil i Àustria amb la intenció que el vencedor de la cursa l’aixequi dalt del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)