Motociclisme

Gran cinquè lloc d’Albert Arenas en Moto 3

Motociclisme. El pilot gironí remunta a Jerez després de perdre posicions en la primera volta per la caiguda d’un rival. Guanya Antonelli i Canet és el nou líder del mundial

Albert Arenas ha protagonitzat una gran cursa de Moto 3 a Jerez, en el seu retorn al mundial després de dues curses d’absència per lesió. El pilot gironí de l’equip Ángel Nieto rodava vuitè en la primera volta quan Gabriel Rodrigo ha caigut davant seu i l’ha empès fora de la pista en l’últim revolt. Arenas ha quedat relegat al quinzè lloc, des d’on ha anat guanyant llocs fins a colar-se novament en el nombrós grup capdavanter.

Les quatre últimes voltes han estat molt mogudes, amb les caigudes de Marcos Ramírez –en tocar la roda posterior del líder i futur guanyador Niccolò Antonelli– i de Raúl Fernández, que ha sortit per les orelles i ha tirat a Sergio García Dols, en la volta 19 (de 22). Això ha permès Arenas col·locar-se cinquè, en una cursa en què hauria pogut lluitar pel podi sense l’ensurt inicial.

Antonelli no guanyava des del 2016 i és el novè vencedor diferent en les últimes nou curses de Moto 3 –les cinc últimes del 2018, entre ells el mateix Arenas a Phillip Island, i les quatre ja disputades del 2019–. El seu company en l’equip SIC58 Tatsuki Suzuki ha estat segon, i Celestino Vietti, tercer (primer podi en el mundial per a tots dos). El valencià Aron Canet ha entrat quart i és el nou líder del mundial, amb un punt d’avantatge respecte d’Antonelli. El també valencià Jaume Masià era colíder del mundial abans de la cursa, empatat amb Canet, però un altre pilot l’ha tocat en la tercera volta i ha caigut.

Un cop acabada la cursa, Albert Arenas ha declarat al micròfon de DAZN: “He intentat remuntar i ha estat molt difícil. He desgastat molt les rodes i físicament em faltava una mica d’aire. Fa un mes no sabia quan tornaria a córrer; el que he hagut de passar ha estat molt dur.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)