Fórmula 1

Tres pilots en menys d’una dècima en el primer contacte amb Mònaco

Motor. Fórmula 1. Hamilton fa el millor registre en els primers entrenaments llires amb Verstappen i Bottas just al seu darrera. Els dos pilots de Haas veuen la bandera negra per no tenir comunicació amb el seu box

El primer contacte amb el circuit de Mònaco ha situat a tres pilots en menys d’una dècima després dels primers entrenaments lliures. Lewis Hamilton (Mercedes) ha firmat el millor temps amb 1:12.106 i just al seu darrera, a només 59 mil·lèsimes, s’ha situat Max Verstappen (Red Bull) en una gran volta final. L’altre Mercedes de Valtteri Bottas ha ocupat el tercer lloc a 72 mil·lèsimes del seu company d’equip. El pilot monegasc Charles Leclerc (Ferrari) ha debutat a casa i ha realitzat el quart millor registre a més de tres dècimes i mitja del millor temps.

Els dos pilots de Haas, Romain Grosjean i Kevin Magnussen, han vist la bandera negra en els primers minuts dels entrenaments perquè no hi havia comunicació amb el seu box. Per seguretat els han fet fora de la pista, i hi han pogut tornat en l’últim quart d’hora un cop solucionats els problemes. El madrileny Carlos Sainz ha tingut problemes amb el seu McLaren i no ha pogut completar no una sola volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)