Fórmula 1

Els Mercedes també manen a Mònaco i marquen diferències

Motor. Fórmula 1. Lewis Hamilton domina la segona sessió d’entrenaments lliures davant d’un Valtteri Bottas que li manté el ritme. Charles Leclerc no està encertat en el debut en el circuit de la seva ciutat

Els Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas també estan dominant el Gran Premi de Mònaco i han fet els millors temps en la segona sessió d’entrenaments lliures. El campió mundial ha marcat el millor temps amb 1:11.118, i el seu company d’equip ha estat just al seu darrera a 81 mil·lèsimes (1:11.199). El tercer millor registre ha sigut pel Ferrari de Sebastian Vettel però s’ha quedat a més de set dècimes de les fletxes de plata amb 1:11.881.

En aquest primer dia d’entrenaments a Mònaco no ha estat gens afortunat Charles Leclerc (Ferrari) que corria a casa, la ciutat on va néixer, però que només ha pogut fer el desè millor registre amb 1:12.350, a més d’un segon del millor temps. El madrileny Carlos Sainz i el seu McLaren han pogut sortir a pista després dels problemes que ho han impedit en la primera sessió. Sainz acabat amb el tretzè millor registre (1:12.419).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)