Fórmula 1

Lewis Hamilton, imparable a Mònaco

Fórmula 1. El britànic de Mercedes domina des de la sortida, obté el quart triomf del campionat i referma el seu lideratge

Lewis Hamilton (Mercedes) allarga el seu domini a la Fórmula 1 amb la seva quarta victòria de la temporada, aquesta vegada al Gran Premi de Mònaco. Ha estat un dels seus triomfs més soferts del curs, pel desgast en els pneumàtics, tot i que no ha deixat el primer lloc des de l’arrancada fins que ha creuat la bandera de quadres amb Max Verstappen (Red Bull) enganxat al darrera.

L’holandès, que corria amb cinc segons de penalització, s’ha hagut de conformar amb el quart lloc. El podi l’han completat Sebastian Vettel (Ferrari) i Valtteri Bottas (Mercedes). El finlandès ha punxat la roda en el canvi de pneumàtics per culpa d’una maniobra de Verstappen, que ha estat fruit de la sanció. Això l’ha obligat a tornar a entrar al box i ha permès Vettel, quart a la graella, avançar-lo i evitar, d’aquesta manera, un altre doblet de Mercedes.

Hamilton, tot i que sabia que Vestappen estaven sancionat, no l’ha deixat avançar i s’ha arriscat a quedar fora de la cursa quan el seu rival se li ha tirat a sobre en una chicane a dues voltes del final. Les rodes dels dos bòlids han topat però Hamilton ha seguit recta i ha evitat mals majors.

L’espectacle en les primeres voltes l’ha posat el pilot local Charles Leclerc (Ferrari), que no es va classificar per a la Q2. El jove monegasc ha intentat remuntar per les braves. S’ha tret de sobre Norris (McLaren) i poc després ha col·locat el cotxe sense contemplacions al davant de Grosjean (Haas). El francès l’ha qualificat de “kamikaze”. Després ha provat de fer el mateix amb Hulkenberg (Renault), que era l’onzè, però ha acabat punxant la roda en la maniobra. Posteriorment ha abandonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)