Fórmula 1

Hamilton topa amb el mur i Leclerc fa el millor temps

Fórmula 1. El líder del mundial ha fet malbé el seu Mercedes a la mitja hora de la segona sessió d’entrenaments del GP del Canada i ja no ha pogut tornar a sortir. Els dos primer llocs han sigut per Ferrari

Lewis Hamilton ha topat amb el mur en la segona sessió d’entrenaments del Gran Premi del Canada, ha fet malbé el seu Mercedes i s’ha hagut de conformar amb el sisè millor temps. Els millors registres els han aconseguit els dos Ferrari, amb Charles Leclerc en la primera posició amb 1:12.177 i Sebastian Vettel en el segon amb 1:12.251. El company del líder del mundial, Valtteri Bottas, no ha pogut salvar l’honor i el domini dels Mercedes, ha fet el tercer millor temps, i s’ha quedat a 134 mil·lèsimes de Leclerc.

Lewis Hamilton ha patinat entre la novena i la desena corba, i ha topat amb la roda de darrera dreta contra el mur. Els seus mecànics han intentat reparar els desperfectes però, ja no ha pogut tornar a la pista i el seu millor temps del dia ha sigut l’1:12.767 que ha fet en la sessió del matí, ja que a la tarda s’ha quedat amb els 1:12.938 abans de la topada.

El madrileny Carlos Sainz (McLaren) ha tingut una gran actuació i ha aconseguit el quart millor registre a només 3 dècimes del millor temps del dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)