Trial

Bou guanya al Japó amb una cursa perfecta

Motor. El campió del món no ha fet cap penalització en els dos recorreguts. Raga i Fujinami l’acompanyen en el podi

La prova perfecta. Toni Bou (Montesa) s’ha imposat en la segona jornada del Gran Premi del Japó, puntuable per al mundial de trial a l’aire lliure, sense fer cap penalització en les dues voltes. El pilot de Piera, que ahir ja va guanyar ahir la primera prova a Motegi, ha acabat els dos recorreguts amb una fulla immaculada: un zero en el primer i un zero en el segon. És la segona vegada en la seva carrera que acaba una prova sense cap penalització. La primera va ser a Portugal el 2010.

El segon lloc ha estat per a Adam Raga, que ha hagut de remuntar una posició en la segona volta i finalment ha acabat amb 20 punts (16+4). El podi l’ha completat el japonès Takahisa Fujinami (Montesa), que n’ha sumat 31 (15+6).

Toni Bou ha guanyat les tres proves disputades fins al moment i lidera la classificació general amb 60 punts. Raga és segon (47) i Fujinami, tercer (40).

La propera cita del mundial de trial tindrà lloc el 22 i 23 de juny a Holanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)