Fórmula 1

Hamilton s’endú la victòria de Vettel a Montreal

Fórmula 1. El pilot de Ferrari creua primer sota la bandera de quadres en el GP del Quebec, però una penalització el relega al segon lloc rere el líder del mundial

Lewis Hamilton ha guanyat aquest vespre el GP del Quebec, malgrat que Sebastian Vettel ha creuat primer sota la bandera de quadres. L’intens duel entre els caps de files de Mercedes i Ferrari s’ha resolt a favor del pilot anglès quan Vettel ha fet una errada en la volta 48 (de 70), ha sortit de la pista i quan s’ha reincorporat ha arraconat el Mercedes contra el mur. Semblava un incident de cursa, però els comissaris esportius han sancionat Vettel amb cinc segons afegits al seu temps, que l’han relegat al segon lloc. Charles Leclerc (Ferrari) ha estat tercer, al davant de l’altre Mercedes, de Valtteri Bottas, que s’ha endut el punt de la millor volta després de muntar un joc de rodes toves en les últimes voltes.

Amb aquest resultat, Hamilton és més líder del mundial, amb 162 punts, al davant de Bottas (133) i Vettel (100).

La pròxima cursa del mundial serà el GP de França, d’aquí a quinze dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)