Fórmula 1

Ferrari apel·larà la sanció a Vettel, amb poques possibilitats d’èxit

Fórmula 1. Les penalitzacions que impliquen addició de temps són, en teoria, inapel·lables

Diverses fonts asseguren que Ferrari ja ha fet saber a la FIA que apel·larà la penalització de cinc segons a Sebastian Vettel que li va costar la victòria diumenge a Mont-real. L’alemany va passar meta en primer lloc però els comissaris van castigar-lo afegint cinc segons al seu temps en considerar que la seva tornada a la pista havia provocat una situació insegura a Lewis Hamilton, el seu rival, guanyador de la cursa i líder destacat del campionat.

Ferrari pot presentar el recurs fins dijous. Argumentarà que ni Vettel va tornar a la pista de manera insegura i que no va fer fora Hamilton de la traçada natural. El recurs s’ha de substanciar a la cort internacional d’apel·lacions de la FIA, a París, però hi ha la possibilitat ferma que ni tan sols admeti el recurs perquè el reglament esportiu de la F-1 preveu que les sancions de penalització per temps són inapel·lables.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)