Motociclisme

El gran premi “de casa”, en marxa

GP Catalunya. La plaça Porxada de Granollers, localitat natal dels germans Espargaró, ha estat el lloc triat per presentar la setena prova del mundial de Moto GP

El Gran Premi de Catalunya de Moto GP, que aquest cap de setmana es disputa al Circuit de Barcelona-Catalunya, s’ha presentat aquesta tarda a la plaça Porxada de Granollers, localitat de dos dels pilots que disputaran la cursa de la categoria reina, Aleix i Pol Espargaró. En l’acte hi han participat els dos germans vallesans, a més d’Àlex Rins, Xavi Vierge, Albert Arenas i Sergio García. “És molt especial fer aquesta presentació aquí, on vam celebrar el títol de Moto 2”, ha explicat Pol Espargaró. “És una passada presentar el gran premi aquí, a la plaça Porxada que ens ha vist créixer a Pol i a mi, i ara estem complint el somni de córrer en Moto GP al Gran Premi de Catalunya.” Vicenç Aguilera, director del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha explicat que, a més de la proximitat de Granollers amb el traçat, hi havia una motivació més per fer la presentació a la ciutat vallesana: “És l’únic poble, ciutat i espai de tot el món que té dos germans corrent a Moto GP, d’un nivell extraordinari. És una sort que cal disfrutar.”

Manel Arroyo, director general de Dorna, empresa organitzadora del mundial, va dir que era un plaer tornar a Catalunya: “És un plaer estar aquí en el gran premi de casa. Tenim la seu a Sant Just Desvern però som més de 300 persones treballant per tot el món. És l’esdeveniment més gran que tenim amb el nom del país, i emetrem el senyal del GP de Catalunya a tot el món.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)