Motociclisme

Les 24 Hores, de dol

Motociclisme. El pilot maresmenc Aureli Martínez va morir divendres al vespre, durant els entrenaments cronometrats de la cursa de resistència del Circuit de Barcelona-Catalunya

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme engegaran aquest migdia al Circuit de Barcelona-Catalunya amb el record d’Aureli Martínez ben present. El pilot català (Alella, 1963) va morir divendres al vespre durant els entrenaments cronometrats de la gran cursa de resistència, de resultes d’un accident en el revolt d’entrada a la zona de l’Estadi. La dinàmica de l’accident va ser una fatalitat: el pilot de la moto número 30, el francès Baptiste Santilli, va quedar sense frens a la recta del darrere i va haver de saltar de la Yamaha YZF R-1. La moto sense control va impactar contra la Yamaha YZF R-6 de Martínez, de l’equip Motocrom #51, que estava traçant el revolt. El pilot, de 56 anys, va ser atès immediatament pels serveis mèdics del Circuit de Barcelona-Catalunya i traslladat posteriorment a l’Hospital de Granollers, on va morir de resultes de les lesions.

Aureli Martínez és el quart pilot mort en les 24 Hores de Catalunya, després de Xavier Fabra (2005), Carlos Vargas (2007) i Enric Saurí (2017). A banda, Luis Salom va morir durant el GP de Catalunya del 2016 i Andreas Pérez, en el FIM CEV de l’any passat.

A mig matí, tot el pàdoc de la cursa es reunirà a la recta de sortida per fer un minut de silenci en senyal de dol.

L’equip Kawasaki Català Aclam (Kike Ferrer, Julien Pilot, Kevin Denis i Anthony Loiseau), últim vencedor de les 24 Hores, va marcar el millor temps i a les 12:00 h ocuparà la posició preferent en la graella de sortida (en espiga, tipus Le Mans).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)