Motociclisme

Tercer doblet català del curs en Moto GP

Motociclisme. Marc Márquez i Maverick Viñales entren primer i segon en el GP d’Alemanya. Àlex Rins hauria pogut fer el triplet, però va a terra

Marc Márquez (Honda) ha aconseguit la victòria en el GP d’Alemanya de Moto GP, amb un marge de 4.5 segons sobre Maverick Viñales (Yamaha), que ha entrat segon. És el tercer doblet català del curs en la categoria reina, i el dinovè de la història. Àlex Rins hauria pogut completar el triplet, però el pilot barceloní de Suzuki ha anat a terra en la volta 20 (de 30), quan era segon en solitari.

La victòria de Márquez ha estat clara de bon començament. El Tro s’ha col·locat primer en la sortida i ja no ha mirat enrere. Amb la d’aquesta tarda suma deu victòries seguides en el circuit de Sachsenring en totes les categories, les set últimes en Moto GP. Des del 2010, el campió català resta imbatut en aquest traçat curull de revolts d’esquerres (deu dels tretze que té), els seus preferits.

Cal Crutchlow (LCR Honda) ha entrat tercer, mentre que un altre dels favorits, Fabio Quartararo (Petronas Yamaha), ha caigut en la segona volta. També ho ha fet Aleix Espargaró (Aprilia), en la penúltima volta, quan ocupava una excel·lent novena posició. Per la seva banda, Tito Rabat (Avintia Ducati) ha entrat onzè, al davant de Pol Espargaró (KTM), dotzè.

En la general, Márquez suma 185 punts i amplia l’avantatge sobre Andrea Dovizioso. El pilot italià de Ducati ha estat cinquè, rere el seu company Danilo Petrucci, i té 127 punts, 58 menys que el Tro.

El mundial de Moto GP inicia ara l’aturada estiuenca. El campionat es reprendrà el 4 d’agost, a la República Txeca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)