Més motor

La resistència, a punt

Motor. El Circuit de Barcelona-Catalunya serà el marc, aquest vespre, de les 4 Hores de Barcelona, prova puntuable per a les ELMS, que tornen a Montmeló després de deu anys

El Circuit de Barcelona-Catalunya ho té tot a punt perquè s’hi disputin aquest vespre les 4 Hores de Barcelona, prova puntuable per a les European Le Mans Series. El campionat internacional de resistència torna a Montmeló després de deu anys. La cursa, amb 41 prototips LMP-2 i LMP-3, i GT, començarà a les 18.30 h i acabarà de nit, a les 22.30 h. L’accés és gratuït i per 10 euros es pot adquirir una entrada de pàdoc i graella.

Ahir els motors ja van ressonar al traçat vallesà, des del migdia fins a la nit, amb els entrenaments lliures i la primera cursa de suport, la Renault Clio Cup (avui n’hi haurà dues, a primera hora de la tarda, de Clio Cup i Michelin Le Mans Cup). En ELMS, el més ràpid va ser l’Aurus dels líders de la general, G-Drive, amb Roman Rusinov, el campió de fórmula E Jean-Éric Vergne i Job van Uitert. El Ligier amb què corre el català Dani Clos va ser dotzè.

El Circuit també va ser l’escenari de la presentació en primícia de les Ligier European Series, que acompanyaran les ELMS a partir del 2020.