Ral·lis

Nani Roma farà el Dakar amb la marca alemanya Borgward

Motor. L’osonenc deixa Mini i tindrà com a nou copilot el gironí Dani Oliveras

L’osonenc Nani Roma, vencedor del ral·li Dakar en motos (2004) i en cotxes (2014) deixa Mini i correrà l’edició del 2020 amb la marca alemanya Borgward. Comptarà, a més, amb un nou copilot, Dani Oliveras, també amb experiència al Dakar. El gironí va ser segon en la categoria SxS al costat de Gerard Farrés en l’última edició.

Roma pilotarà a l’Aràbia Saudita un Borgward BX7 DKR, una evolució del vehicle que va pilotar el peruà Nicolás Fuchs (16è) en l’última edició.

“Estic molt il·lusionat amb aquest projecte. És un equip molt motivat i amb ganes de fer grans coses al Dakar 2020”, assenyala Roma en un comunicat de l’equip. Respecte el nou cotxe, l’osonenc també es mostra convençut del seu bon rendiment: “El Borgward és un cotxe que funciona molt bé i que conec perquè he seguit la seva evolució els dos últims anys. És molt resistent i gràcies a la seva tecnologia crec que podrem fer un bon resultat. Ara es tracta d’anar pas a pas i entendre com treballa tot l’equip.”

Roma i Oliveras faran proves amb el nou Borgward al ral·li del Marroc (3-9 d’octubre), i en la Baja Portoalegre 500 (24-26 d’octubre). El Dakar 2020 començarà el 5 de gener a Yeda (Aràbia Saudita) i acabarà a Al-Qiddiya (17 de gener).

Borgward, una de les grans marques alemanyes dels anys 50, va ser rellançada el 2015. Ha competit en dues edicions del Dakar, la prova que ha escollit per tenir visibilitat en la competició esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)