Motociclisme

Àlex Márquez, segon en la Q2 de Misano

Motociclisme. El debutant Fabio Di Giannantonio encapçala l’entrenament cronometrat del GP de San Marino de Moto 2, al davant del cerverí

Sorpresa relativa en l’entrenament cronometrat del GP de San Marino de Moto 2. El debutant Fabio Di Giannantonio –vigent subcampió del món de Moto 3– ha fet la posició preferent a Misano, al davant d’Àlex Márquez. El líder del mundial ha estat segon, a poc més d’una dècima de l’italià. Àlex ha anat a terra en l’entrenament lliure anterior, sense conseqüències. “Estic content perquè he complert el meu objectiu en un circuit curtet en què les diferències estan molt ajustades”, ha declarat el petit dels germans Márquez.

La pole de Diggia ha estat la tercera del curs d’una moto Speed Up, i la primera de la carrera del pilot italià en el mundial, ja que en Moto 3 no n’havia fet cap.

L’altre pilot català de la categoria mitjana, Xavi Vierge, ha estat sisè, a menys de tres dècimes del punter, per bé que ha caigut cap al final de la Q2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)