Més motor

Albert Costa, campió

Motor. El pilot barceloní i Giacomo Altoè guanyen el títol absolut de l’International GT Open després de l’última reunió del curs, a Monza

Albert Costa i Giacomo Altoè en van fer prou amb dos quarts llocs en les dues curses de l’última reunió del GT Open, a Monza, per guanyar el títol absolut. El pilot català i l’italià (Lamborghini) ja tenien el títol coll avall després de la cursa de dissabte, en què Costa va fer la posició preferent i va liderar la primera tirada, abans de l’avançament decisiu d’Altoè a Rueda (McLaren) en l’última volta. El resultat va deixar fora de joc els dos McLaren de l’equip Teo Martín. Només Grenier i Siedler, companys dels virtuals campions en l’equip Emil Frey Racing, els podien pispar el títol, si guanyaven la segona cursa i aquests no hi sumaven un punt pel cap baix. Els dos Lambo van entrar tercer i quart, rere els dos McLaren, i Costa, de 29 anys, va obtenir així el seu primer títol d’ençà del 2012, quan va guanyar l’Eurocup Mégane Trophy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)