Motociclisme

Combinació complexa pel títol

Motor. Àlex Márquez pot ser el campió de Moto 2 a Austràlia, però hi ha cinc aspirants més i no depèn d’ell. La victòria faria que fes un pas important i podria eliminar tres rivals

Àlex Márquez (Kalex) afronta en el GP d’Austràlia la seva primera oportunitat per aconseguir el títol mundial de Moto2. El cerverí no depèn d’ell i la combinació de resultats que s’han de donar és força complexa, ja que hi ha cinc pilots més que matemàticament encara tenen possibilitats. Àlex Márquez és el líder de la classificació amb 234 punts, i 36 d’avantatge sobre el segon, el suís Thomas Luthi (198), i 42 enfront el madrileny Augusto Fernández (192). Mantenen les possibilitats matemàtiques al títol el valencià Jorge Navarro (186), el sud-africà Brad Binder (184) i l’italià Luca Marini (176).

El pilot cerverí afronta el gran premi amb la intenció d’anar a buscar la victòria i no pensar en la possible carambola de resultats i el títol: “El que depèn de mi és guanyar, intentaré fer el millor cap de setmana i estar preparat diumenge”. Una victòria a Phillip Island potser no li donaria encara el títol de Moto 2, però seria un pas molt important i podria eliminar tres dels seus rivals en la lluita pel campionat a falta de dues proves.

En Moto 3 l’italià Lorenzo dalla Porta també podria guanyar el títol en aquest gran premi. Ho té més assequible, ja que només haurà de vigilar dos pilots. L’Italià serà campió si suma quatre punts més que el valencià Arón Canet, mentre que en pot cedir fins a disset a l’italià Tony Arbolino, i guanyaria un campionat mundial per primera vegada.

Amb el títol de Moto GP decidit des de fa diverses setmanes Marc Márquez buscarà una nova victòria per mantenir el seu domini en la màxima categoria. El cerverí n’ha aconseguit deu, les quatre últimes de manera consecutiva i en vol més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)