Motociclisme

El mundial de Superbike arribarà a Catalunya l’any 2020

Motor. El circuit de Barcelona-Catalunya acollirà per primera vegada en la història una de les proves, i serà de 18 al 20 de setembre

El circuit Barcelona-Catalunya ha anunciat que l’any 2020 entrarà en el calendari del mundial de Superbike i s’hi disputarà una prova del 18 al 20 de setembre. Serà la primera vegada en la història que es disputarà a Catalunya aquest mundial per a les motos de serie modificades. L’acord entre el circuit, Dorna WorldSBK Organization i el gestor d’esdeveniments Gemocat s’ha fet oficial aquest migdia en el Museu i Centre d’Estudis de l’Esports Doctor Melcior Colet de Barcelona.

L’acte ha comptat amb la presencia de Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya; Ricky Cardús, portaveu de Gemocat; Gregori Lavilla, WorldSBK Executive Director Sporting and Organisation; Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló; i Toni Reig, director general del Consell Català de l’Esport. També hi han estat presents els pilots Carles Checa, Ana Carrasco i Jordi Torres.

La Catalunya WorldSBK vol donar una experiència única, exclusiva i de qualitat a l’aficionat i per això les entrades estaran limitades a 30.000 localitats. Ja s’estan posant en marxa diferents promocions per un o tres dies, o d’accés a la zona de paddock i de podi.

L’any vinent el circuit barcelona-Catalunya serà tot un referent del món del motor, amb proves dels mundials de fórmula 1, Moto GP, Rallycross i Superbike.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)