Fórmula 1

Al punt de caramel

Fórmula 1. Hamilton serà campió diumenge a Austin per sisè cop si acaba entre els vuit primers o fins i tot si no puntua i Bottas no venç

Si no hi ha res d’estrany, Lewis Hamilton (Mercedes) guanyarà diumenge el seu sisè títol mundial al circuit nord-americà d’Austin. En fa prou acabant la cursa entre els vuit primers, faci el que faci el seu perseguidor més qualificat, el finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), que és a 74 punts en la general del campionat quan falten tres curses i 78 punts en joc, 25 per cursa i tres per volta ràpida. També serà campió si és novè o desè i Bottas no guanya. Fins i tot abandonant o quedant fora dels punts, el britànic seria campió si el seu perseguidor no obté el triomf. De fet, Hamilton ha exercit un domini abassegador materialitzat amb deu curses guanyades i quinze podis en divuit grans premis disputats, que aviat és dit. “Vull vèncer a Austin, aquest és el meu únic objectiu”, proclama el britànic, deixant clar que no especularà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)