Motociclisme

Àlex Márquez fa el tercer millor temps en els lliures

Motor.

El cerverí Àlex Márquez (Kalex) ha iniciat amb bones sensacions els entrenaments lliures del Gran Premi de Malàisia i ha fet el tercer millor temps rere el japonès Tetsuta Nagashima (Kalex) i el madrileny Jorge Martín (KTM), que ha estat el més ràpid amb 2:05.968. Márquez, que s’ha quedat a 272,6 mil·lèsimes, té la segona oportunitat de ser campió del món després d’haver desaprofitat la primera pilota de partit a a Philip Island. El seu principal, rival, el suís Tomas Lüthi (Kalex) ha fet el sisè millor temps, mentre que el segon perseguidor més qualificat en el mundial, el sud-africà Brad Binder (KTM) ha estat quart. Márquez ja havia acabat tercer en la primera sessió dels lliures. El pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex) ha fet el vuitè millor temps amb 2:06.654.

En Moto GP, el francès Fabio Quartararo (Yamaha YZR M 1) ha volat en la primera jornada d’entrenaments lliures i ha estat el més ràpid en les dues tandes disputades amb sengles rècords absoluts del traçat en cadascuna d’elles: 1:59.027 i 1:58.576, un temps que s’ha quedat a poc menys de tres dècimes de segon del rècord oficiós que aconseguís en els tests hivernals, al mes de febrer, l’italià Danilo Petrucci (Ducati), que va rodar en 1:58.239. El francès ha batut el rècord que tenia el català Dani Pedrosa des del 2015 amb 1.59.053.

Marc Márquez (Honda), el campió del món, ha acabat en la tretzena posició amb 2:00.215. Àlex Rins (Suzuki) ha estat desè amb 1:59.849 i el pilot de Roses Maverick Viñales (Yamaha) ha fet el novè millor registre amb 1’59.845. Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat el millor català en els entrenaments amb el sisè millor temps: 1’59.707

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)