Més motor

Emoció sobre rodes a Montmeló

Motor. Sis mil espectadors gaudeixen del Racing Weekend al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb un total de vuit curses i una vibrant prova reina de dues hores decidida en els últims minuts

L’última reunió automobilística del curs al Circuit de Barcelona-Catalunya –aquest cap de setmana s’hi clouran els campionats catalans de motociclisme– va oferir un gran espectacle a la pista i un bon ambient al pàdoc als sis mil espectadors del Racing Weekend, un complet programa de vuit curses dels campionats estatals de turismes (CET), F-4, CER-GT i clàssics, els dos últims organitzats pel promotor V-Line Org., de la Torre d’Oristà, i puntuables també per als respectius campionats de Catalunya. Precisament la prova reina de la reunió era la de dues hores del CER-GT, amb 45 cotxes a la graella. La cursa no es va decidir fins als últims deu minuts, quan Benji Goethe (Renault RS01) va avançar el líder Francesc Gutiérrez. El Ferrari 458 del pilot gironí, però, arrossegava deu segons de sanció, ja que el seu company Josep Mayola s’havia avançat en la sortida, des de la posició preferent. Franco Colapinto va vèncer les tres curses de F-4; Reyes i Bajo es van repartir les victòries en el CET, i Miranda i Coll les de clàssics, la segona de les quals es va haver d’interrompre abans d’hora perquè ja s’havia fet fosc a Montmeló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)