Motociclisme

Àlex Márquez s’estrena amb un primer test positiu

Motor. El de Cervera completa 53 voltes al circuit de Xest amb l’Honda RC 213 V del britànic Cal Crutchlow i roda a 2 segons i 7 dècimes de Quartararo

El pilot català Àlex Márquez, que dilluns va anunciar que la temporada vinent formarà part de l’equip Repsol Honda de Moto GP al costat del seu germà Marc, va començar a rodar ahir al matí al circuit Ricardo Tormo de Xest, per primera vegada, amb una aproximació de la nova moto que emprarà la temporada que ve. Márquez va pujar a una unitat del 2019 de l’equip de Lucio Cecchinello.

Amb una granota i una moto negra sense publicitat, perquè encara té contracte en vigor amb el seu actual equip, Estrella Galícia 0,0, el vigent campió del món de Moto2 va rodar per primer cop amb una de les Honda RC 213 V del britànic Cal Crutchlow, de l’equip LCR, ja que en l’equip oficial Repsol Honda ho van fer amb els prototips del 2020 el vigent campió del món, el seu germà Marc Márquez, i el provador de la fàbrica, l’alemany Stefan Bradl.

Quan feia poc més de deu minuts que era a la pista, va tenir en la vuitena volta una caiguda en el revolt 10, en el canvi de direcció, en perdre adherència la roda davantera de la moto, tot i que es va aixecar sense problemes. En total, va completar la primera jornada amb 53 voltes i va acabar 23è, a 2 segons i 7 dècimes del més ràpid, Fabio Quartararo. El francès de Yamaha va dominar la sessió, seguit del pilot català Maverick Viñales, els italians Franco Morbidelli i Andrea Dovizioso, i el català Marc Márquez, que va acabar cinquè, a poc més de mig segon del millor registre. Àlex Rins va ser setè i Pol Espargaró, vuitè.

EL PROTAGONISTA

És un somni tenir l’Àlex al costat i n’estic orgullós, però tindrà molta pressió i ho tindria més fàcil en un altre equip
Marc Márquez
Moto GP
1r. F. Quartarao (Yamaha) 1:30.163
2n M. Viñales (Yamaha) 1:30.327
3r. F. Morbidelli (Yamaha) 1:30.650
4t. A. Dovizioso (Ducati) 1:30.665
5è. M. Márquez (Honda) 1:30.698
7è. À. Rins (Suzuki) 1:30.958
8è. P. Espargaró (KTM) 1:30.974
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)