Dakar

‘Monsieur’ Dakar suma la seva victòria número 77

Motor. Stéphane Peterhansel guanya la quarta etapa en cotxes, mentre que Carlos Sainz i el català Lucas Cruz són tercers i mantenen el lideratge en la general. Nacho Cornejo aconsegueix el primer triomf d’etapa en motos per la sanció de cinc minuts per excés de velocitat que l’imposen a Sam Sunderland

Stéphane Peterhansel ha sumat la seva victòria número 77 en el Dakar en imposar-se en la quarta etapa d’aquesta edició 2020. Monsieur Dakar, com se’l coneix, ha guanyat 13 edicions del ral·li, 6 en motos i 7 en cotxes, i en aquesta el francès i el seu copilot portuguès Paulo Fiuza (Mini) continuen lluitant pels primers llocs i s’han situat tercers de la general a onze minuts del líder. El madrileny Carlos Sainz i el català Lucas Cruz mantenen la primera posició després de finalitzar tercers en aquesta etapa a 7:18 del guanyador i cedir gairebé cinc minuts respecte a el qatarià Nasser Al-Attiyah que ha acabat segon i continua segon en la general, ara a tres minuts i tres segons.

El sud-africà Giniel de Villers i el català Àlex Haro han arribat a 18:16 del guanyador, mentre que l’asturià Fernando Alonso i el català Marc Coma han entrat a 26:21.

massa velocitat

Sam Sunderland (KTM), ha fet el millor temps en motos però ha sigut sancionat amb cinc minuts per excés de velocitat i la victòria en la quarta etapa ha sigut pel xilè Nacho Cornejo (Honda) que ha arribat en la segona posició a només onze segons. Cornejo aconsegueix així la seva primera victòria en el Dakar (4h24:51). El britànic ha passat a la vuitena posició de l’etapa. El líder de la prova, el nord-americà Ricky Brabec (Honda), ha mantingut la seva primera plaça amb la cinquena posició de l’etapa a 2:48 del guanyador. Ha ceditr dos minuts respecte l’argentí Kevin Benavides (Honda) –segon de l’etapa–, i que li ha retallat gairebé la meitat de la desavantatge i ara està a només dos minuts i mig.

El millor català en motos de l’etapa ha sigut Jaume Betriu (KTM), setzè a 10:54 del guanyador, just al davant de Joan Pedrero (Honda) que acaba dissetè a 12:25. Pedroro puja un lloc en la general i és 19è, i Betriu en puja vuit i és el 23è per davant de Laia Sanz (Gas Gas) que és la 24a de la general després d’acabar la 25 de l’etapa a 20:45.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)