Dakar

El xilè Quintanilla s’estrena enguany en el Dakar

Motor.

El xilè Pablo Quintanilla (Huqsvarna) ha estat el vencedor en la modalitat de motos de la novena etapa del Dakar que s’ha disputat entre Wadi al Dawasir i Haradh amb un tram especial de 410 quilòmetres i un d’enllaç de 476. Amb un temps de 3h30:33, Quintanilla s’ha adjudicat el seu primer triomf en la present edició del Dakar amb un marge d’1:54 sobre l’australià Toby Price (KTM), el darrer vencedor del ral·li. El castellonenc Joan Barreda (Honda) ha entrat tercer a 2:42 després d’haver estat segon en el tram final de la cursa. Tots tres han mantingut una lluita aferrissada al capdavant

Quintanilla aferma el segon lloc en la general que segueix dominant amb autoritat el nord-americà Ricky Brabec (Honda) –quart en l’etapa d’avui a 3:55 del vencedor–amb gairebé 21 minuts (20:53) de marge sobre el xilè i 26:43 sobre Price. Barreda puja fins al quart lloc a 28:16 i entra amb determinació en la lluita pel podi. Pel que fa als catalans, Joan Pedrero (KTM) ha entrat a 10:36 i Jaume Betriu (KTM) ha creuat la meta a 11:54. Laia Sanz (Gas Gas), per la seva banda, ha entrat a 18:26..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)