Ral·lis

Neuville, imparable

Motor. El pilot belga de Hyundai desbanca els Toyota d’Ogier i Evans després de tancar el ral·li de Montecarlo amb sis escratxos seguits

Thierry Neuville és el primer líder del WRC 2020 després de vèncer per primer cop en la seva carrera la primera prova del curs, el ral·li de Montecarlo. El pilot belga de Hyundai era tercer un cop disputats deu dels setze trams, dissabte. Cedia 16.6 segons al sorprenent líder, Elfyn Evans, però va capgirar la taula fent el millor temps en els últims sis trams, incloent-hi els quatre d’ahir. Una prestació imparable que li ha permès desbancar els Toyota del pilot gal·lès i el seu company Sébastien Ogier, que s’estrenaven amb la marca japonesa. En total, Neuville ha fet nou escratxos, Evans, quatre, i Ogier, tres.

Tanmateix, Hyundai va haver de lamentar un fort accident d’Ott Tänak, divendres, i també la davallada de Sébastien Loeb. L’alsacià tenia el quart lloc al sarró, però, ahir, va malmetre els pneumàtics supertous –elecció errada esperant una pluja que no va arribar– i va perdre dos llocs, superat pel millor Ford, de Lappi, i el tercer Toyota, de Rovanperä.

Ral·li de Montecarlo
1r Neuville-Gilsoul (Hyundai) 3h10:57.6
2n Ogier-Ingrassia (Toyota) a 12.6
3r Evans-Martin (Toyota) a 14.3
4t Lappi-Ferm (Ford) a 3:09.0
5è Rovanperä-Halttunen (Toyota) a 4:17.2
6è Loeb-Elena (Hyundai) a 5:04.7
Mundial de pilots
1r Thierry Neuville (Hyundai) 30
2n Sébastien Ogier (Toyota) 22
3r Elfyn Evans (Toyota) 17
4t Esapekka Lappi (Ford) 13
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)