Fórmula 1

Mercedes pren la iniciativa a Montmeló

Fórmula 1. Hamilton i Bottas lideren la primera jornada de proves de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya

Al volant del nou Mercedes W11, Lewis Hamilton i Valtteri Bottas han encapçalat la llista de temps de la primera jornada de proves de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot anglès ha fet un millor temps d’1:16.976, tres dècimes més ràpid que el seu company (el rècord absolut de la pista catalana és d’1:15.406, de Bottas, en la Q3 del GP de l’any passat). Entre tots dos han completat 173 voltes.

Sergio Pérez (Racing Point) ha estat tercer, a dues centèsimes de Bottas, mentre que Max Verstappen (Red Bull), quart, ha estat el pilot que ha fet més voltes (168), malgrat que també ha fet dues virolles a la zona de l’estadi, a la tarda. Per la seva banda, Charles Leclerc (Ferrari) ha estat onzè, a 1.3 segons de Hamilton.

La jornada s’ha desenvolupat sense cap interrupció, atès que els deu monoplaces en pista han rodat sense problemes i cap ha quedat a l’estacada. Cinc equips han repartit el dia entre els seus dos pilots, de manera que, en total, n’hi ha hagut quinze en acció. Tots ells eren pilots titulars, tret de Robert Kubica, que s’ha estrenat com a pilot reserva d’Alfa Romeo.

Els equips han gaudit d’un temps esplèndid, amb temperatures de la pista que han arribat als 22 graus.

Aquesta primera tongada de tests s’acabarà divendres, i la setmana entrant se’n farà la segona i última, també de dimecres a divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)