Ral·lis

Ogier, líder del mundial

Motor. Cancel·len l’última etapa del ral·li de Mèxic per facilitar el retorn a casa de la caravana del WRC. El sis cops campió del món guanya per fi amb Toyota i ja encapçala la general

Sébastien Ogier ha guanyat el ral·li de Mèxic, la seva primera victòria amb Toyota, i és el nou líder del mundial. La tercera prova del WRC es va donar per finalitzada després de la penúltima etapa, ahir a la matinada (hora catalana), per facilitar el retorn a casa de la caravana enmig de les restriccions imposades per la crisi de la Covid-19. De fet, el ral·li de Mèxic ha estat l’única prova del motor que ha pogut tirar endavant, al costat del ral·li de Le Touquet, del campionat francès. Tanmateix, Ogier ha confessat que hauria preferit no córrer-hi. “Tant de bo no hàgim portat cap mal als nostres amics mexicans”, ha desitjat. Amb vint trams completats dels 24 previstos, Ogier va avantatjar Tänak (Hyundai) de 27.8 i Suninen (Ford) de 37.9. Evans i Rovanperä van arrodonir el top cinc per a Toyota, mentre que Hyundai va perdre els cotxes de Neuville i Sordo, per avaria, i Ford va veure cremar el de Lappi. Amb la suspensió del ral·li de l’Argentina (a final d’abril), el WRC s’hauria de reprendre a final de maig, a Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)