Motociclisme

Valentino Rossi: “Espero poder continuar el 2021”

Moto. El nou cops campió del món assegura tenir prou motivació

Valentino Rossi i Maverick Viñales, els dos pilots del Monster Energy Yamaha MotoGP, han participat en una entrevista telemàtica amb el comentarista Matt Birt, que ha seleccionat les preguntes que van enviar els aficionats per a Rossi i Viñales, entre les quals es plantejava a l’italià nascut el 16 de febrer del 1979 com afrontava el seu futur. “Espero poder continuar el 2021” ha dit.

El nou cops campió del món de motociclisme assegura: “La meva primera opció és mirar de seguir. Tinc prou motivació i vull fer-ho”. “És molt important entendre el nivell de la comeptició perquè, especialment, en la segona part de l’any passat vam patir molt i masses cops vaig ser molt lent, havent de lluitar fora dels cinc primers llocs” posa en context Rossi

El pla inicial

“Al meu cap hi tenia un altre any amb l’equip de fàbrica i necessitava temps per a decidir, cinc o sis curses al costat del nou cap de mecànics i algunes modificacions en l’equip per entendre si puc ser fort” explica Vale, que amb la crisi per la COVID-19 ha vist com el pla inicial se n’ha anat en orris: “El problema es que no hi ha curses perquè amb el virus no podem córrer”. L’italià assegura que ha de prendre la decisió abans de competir, que no serà en cap cas abans de l’agost o el setembre. “Vull seguir, però he hagut de prendre la decisió sense haver fet cap cursa” reitera, conscient que l’escenari d’un any 2020 en blanc, sense competició, també s’ha de contemplar: “És millor fer un altre campionat i parar al final del següent, per això espero seguir el 2021”.

Company i aprenent

“Espero que es quedi per a molts anys més. M’encanta copartir pista amb Valentino i lluitar-hi. Sempre em fa anar un pas més enllà: en els entrenaments, a casa i també a la pista. Sempre he de veure on tinc el meu company d’equip perquè al final som bons amics. Els dos estem al box de Yamaha i hem de ser els millors, guanyar-nos mútuament” diu Maverick Viñales sobre el seu company d’equip, de qui assegura haver-ne après molt: “Durant aquests anys en què els dos hem passat moments difícils a Yamaha, especialment a finals de 2017i 2018, he après una cosa: Valentino sempre ha estat somrient. No entenia per què, no estàvem aconseguint resultats i no hi estàvem acostumats, no sabia perquè sempre mantenia un somriure. Ho vaig parlar amb molta gent i els ho deia. Però he après a ser feliç fins i tot si les coses no surten com un vol. Em va portar temps entendre-ho”..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)