Motociclisme

Primeres proves a porta tancada en el circuit de Barcelona-Catalunya

Motor. Ha reiniciat puntualment l’activitat amb pilots del mundial de Moto GP i de superbikes com Ana Carrasco, Gabri Rodrigo i Xavi Vierge

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha fet les primeres proves a porta tancada després de 68 dies sense motos a la pista. L’activitat ha tornat amb una sessió d’entrenaments amb la presencia d’alguns pilots del mundial de Moto GP i de superbikes com Ana Carrasco, Gabri Rodrigo i Xavi Vierge. El circuit continuarà tancat però s’ha pogut utilitzar com a instal·lació singular per a la tecnificació d’esportistes de pràctica a motor. La jornada ha sigut de quatre hores i s’han seguit tots els protocols de seguretat per garantir la salud de tots els participants.

Xavi Vierge ha destacat després de la sessió d’entrenaments: “el plaer que he sentit, m’he tornat a sentir lliure i a sentir l’adrenalina d’estar a la pista”, mentre que Gabri Rodrigo ha dit que estava “molt content perquè semblava que mai arribaria aquest dia i més tan a prop de casa”. La murciana Ana Carrasco ha manifestat: “estic molt contenta de poder rodar aquí i de l’oportunitat que ens ha ofert el Circuit per començar, perquè portem gairebé tres mesos sense agafar la moto i se’ns ha fet molt llarg”.

El director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé; i el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, han estat presents en aquest primer dia d’activitat després de la llarga aturada a causa del Covid-19. El Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà organitzant aquestes jornades de forma puntual amb la col·laboració del pilot Ricky Cardús durant les properes setmanes i fins que es restableixi l’activitat habitual de la instal·lació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)