Més motor

Les 500 milles d’Indianapolis només es faran si hi ha públic

Motor. L’emblemàtica cursa de l’Indycar està prevista pel 23 d’agost

Les 500 milles d’Indianapolis previstes pel proper 23 d’agost només es disputaran si hi pot haver aficionats a les graderies, ha informat el responsable de l’organització de la cursa d’Indycar i president de Penske Entertainment Corporation, Mark Miles. S’ha arribat a plantejar ajornar la emblemàtica prova fins el mes d’octubre si a l’agost encara no es permet que el públic la pugi veure en directe al voltant de la pista. S’estan fent reunions amb el governador de l’estat d’Indiana, Eric Holcomb, i amb l’alcalde d’Indianapolis, Joe Hogsett. per veure si es pot solucionar. Mark Miles ha comentat: “No volem fer res per perjudicar la Indy 500 i hauríem hagut de ser l’excepció, però hem decidit que no podem competir sense aficionats a les graderies”. Hi ha dos catalans amb possibilitats de disputar la cursa, Àlex Palou –que acaba de debutar en el campionat Indy– i Oriol Servià, que abans de l’esclat de la crisi sanitària tenia un patrocinador emparaulat per tornar-les a disputar.

Dissabte passat es va iniciar la temporada de l’Indycar a la pista de Texas Motor Speedway amb capacitat per 100.000 espectadors i es va fer sense públic. El president de la pista, Eddie Gossage, va qualificar el fet de no haver-hi espectadors a la graderia com “depriment“. La propera cursa del calendari Indycar serà el 4 de juliol en l’Indianapolis Motor Speedway, i tampoc hi haurà aficionats al voltant de la pista. La Road Amèrica podria permetre que el cap de setmana doble d’Indycar a Wisconsin, l’11 i 12 de juliol, fossin les primeres curses amb aficionats a les graderies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)