Fórmula 1

Declaren esdeveniment d’excepcional interès públic el GP d’Espanya del circuit Barcelona-Catalunya

Fórmula 1. El Govern de l’Estat diu que és un exemple representatiu de la represa de les competicions esportives

El Govern de l’Estat ha declarat el GP d’Espanya de fórmula 1 que es disputarà en el circuit Barcelona-Catalunya del 14 a l’16 d’agost, “esdeveniment d’excepcional interès públic”, a proposta del ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes. Els responsables del circuit català ho havien demanat, i el govern estatal pretén amb aquesta declaració donar un impuls a la seva organització perquè es podran: “atorgar beneficis fiscals a les empreses col·laboradores que contribueixin, a més, a la seva difusió”, segons el que disposa la Llei 49/2002 de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

El Consell Superior d’Esports (CSD) ha indicat després de l’anunci que el GP d’Espanya: “és un exemple representatiu de la represa de les competicions esportives després de la crisi ocasionada per la COVID-19”, i que el Govern de l’Estat: “vol contribuir a la seva reactivació i facilitar l’obtenció de recursos privats”.

El mundial de fórmula 1 2020 s’ha iniciat aquest cap de setmana passat amb el GP d’Àustria, i aquest proper cap de setmana i en el mateix circuit de Spielberg, el Red Bull Ring, es disputarà el segon anomenat GP d’Estíria. En el calendari actual hi ha un total de vuit proves programades, fins ara, i la del circuit Barcelona-Catalunya és la sisena.

El CSD ha destacat que “el circuit de Barcelona-Catalunya projecta el seu nom i el de Montmeló, Barcelona, Catalunya i Espanya a escala mundial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)