Fórmula 1

Segona oportunitat per a Red Bull a casa

Motor. Ni Verstappen, ni Albon van acabar en l’estrena, però el director d’Honda diu que els motors estan a punt per a la segona cursa a Spielberg

Red Bull va ser l’escuderia més malparada de l’inici del mundial de Fórmula 1 diumenge passat a Spielberg. Cap dels seus pilots, ni el neerlandès Max Verstappen, retirat en l’onzena volta amb problemes electrònics, ni el tailandès Alexander Albon, fora de combat per una topada amb Lewis Hamilton, van poder acabar la cursa. La retirada va ser més dolorosa, si cal, pel fet de competir a casa, en el Red Bull Ring. Però la configuració del mundial més comprimit de la història dona segones oportunitats, i aquest cap de setmana tant Verstappen com Albon tindran la possibilitat de fer lluir el seus bòlids en el mateix traçat austríac, en el que aquest cop serà el Gran Premi d’Estíria. En tot cas, Toyoharu Tanabe, director tècnic d’Honda Racing F1, ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat pel que fa al rendiment del motor: “Les unitats de potència no estan afectades, i tant Max com Alex podran fer servir les mateixes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)