Fórmula 1

Hamilton sortirà primer en el GP d’Estíria

Motor. L’hexacampió és el més ràpid sota la pluja en el circuit Red Bull Ring i arrencarà per davant de Verstappen i Sainz, que signa el seu millor resultat en una sessió de qualificació

L’anglès Lewis Hamilton (Mercedes) ha estat el més ràpid en el traçat mullat de Spielberg i ha ampliat el seu rècord de posicions preferents fins a 89. L’hexacampió mundial ha hagut de prémer l’accelerador de valent per superar la pressió del neerlandès Max Verstappen (Red Bull), que en el tram final de la Q3 s’ha sortit de la pista. Els seus registres en la Q3 han estat 1:19.273 i 1:20.489, respectivament. La tercera plaça, la millor de la seva carrera, ha estat per al madrileny Carlos Sainz (McLaren), que amb 1;20.671 ha precedit el líder del campionat, el finès Valtteri Bottas (Mercedes), que ha acreditat 1:20.701.

Les males notícies han estat un altre cop per a Ferrari. Charles Leclerc s’ha quedat fora de la Q3, i Sebatien Vettel, que ha entrat desè i últim, no ha pogut millorar aquest resultat en el tram final.

Amb la tercera sessió d’entrenaments lliures cancel·lada, la tanda de qualificació ha començat amb 46 minuts de retard per la pluja persistent i l’excés d’aigua sobre la pista. Amb tot, la major visibilitat i la menor quantitat d’aigua sobre l’asfalt han propiciat que els pilots anessin rebaixant progressivament els seus registres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)