Més motor

Àlex Palou puja al podi en la seva tercera cursa a l’Indycar

Motor. El pilot vallesà ocupa una brillant tercera posició

El vallesà Àlex Palou (Dale Coyne Racing) ha pujat al podi de manera brillant en la seva tercera cursa a l’Indycar, al finalitzar en la tercera posició en la primera de les dues proves que es disputen aquest cap de setmana en el circuit de Road Amèrica, a Elkhart Lake, Wisconsin.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha sortit des de la 14a posició de la graella de sortida i en la primera volta ja s’ha situat en la novena plaça i sempre ha estat entre els capdavanters. En el tram final de la cursa hi han hagut tres accidents i la prova s’ha reiniciat tres vegades. Àlex Palou ho ha afrontat amb una veterania que encara no té i ha aconseguit situar-se en la tercera posició que ha mantingut en les últimes vuit voltes per acabar en el podi. La victòria ha sigut pel pilot neozelandès Scott Dixon, que ha guanyat les tres curses que s’han disputat.

“És increïble, em sento molt bé. Ha sigut una cursa impressionant per nosaltres. Ha sigut dur fer la qualificació i la cursa al mateix dia. El cotxe estava molt bé i he pogut superar molts pilots a l’inici i hem mantingut un ritme molt bo” ha manifestat Àlex Palou al final de la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)