Motociclisme

Morbidelli i Quartararo, els més ràpids en la segona sessió

Motor. Els pilots de Moto GP no milloren els temps matinals i Marc Márquez, que pateix una caiguda sense conseqüències, manté el millor registre de la classificació combinada

Els pilots de Petronas Yamaha Franco Morbidelli (1:38.125) i Fabio Quartararo (1:38.152) han marcat els millors registres de la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Espanya, al circuit de Jerez Ángel Nieto. En tot cas, en condicions de forta calor excepte Quatararo ningú no ha pogut millorar els temps de la primera sessió matinal. Marc Márquez (Repsol Honda) ha tingut una caiguda sense conseqüències i ni tan sols ha hagut de passar per box. El cerverí ha estat quart de la sessió (1:38.369), però ha fet bons els 1:37.350 del matí, el millor temps de la combinada. Així es mantenen les posicions de la primera sessió amb el cerverí al capdavant, seguit per Maverick Viñales, Cal Crutchlow i Andrea Dovizioso. La classificació de la resta de catalans ha estat: Àlex Rins (Suzuki), setè (1:37.569); Pol Espargaró (KTM), vuitè (1:37.712); Aleix Espargaró (Aprilia), setzè (1:38.209); Àlex Márquez (Honda), que com el seu germà també ha patit una caiguda sense conseqüències, dissetè (1:38.212); i Tito Rabat (Ducati), dinovè (1:38.337).

El millor ritme de volta de la segona tanda ha estat per a Fabio Quartararo, que en la la primera sessió havia disposat de 20 minuts menys, sancionat per haver fet uns entrenaments amb una moto no autoritzada el 18 i 19 de juny en el circuit de Paul Ricard. Sigui per aquest motiu o perquè havia plantejat la sessió pensant en el ritme de cursa no havia passat del dissetè lloc en la sessió matinal (1:38.245).

Rodrigo lidera Moto 3

En moto 3, l’argentí Gabriel Rodrigo (Honda) ha repetit el millor registre (1:46.656), mentre que els catalans han quedat lluny dels temps de referència de la primera sessió matinal. En tot cas, en la combinada s’han mantingut entre els millors de la jornada, el tortosí Jeremy Alcoba (Honda), company d’equip de Rodrigo, ha acabat cinquè (1:46.189 i 1:47.729) i el gironí Albert Arenas (KTM), el líder del mundial, vuitè (1:46.459 i 1:47.866).

Luca Marini, primer

En la línia de les altres categories, en Moto 2 tampoc s’han millorat les marques del matí, tot i que Luca Marini (Kalex) ha tornat a ser el més ràpid dels trenta pilots sobre el traçat andalús (1:42.228). Així, els catalans Xavi Vierge (Kalex) i Edgar Pons (Kalex) es mantenen en la dinovena i la vint-i-setena posició, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)