Més motor

Maverick Viñales marca el ritme a Jerez

Motor.

Maverick Viñales (Yamaha YZR M1) ha estat el més ràpid en la primera jornada d’entrenaments oficials del Gran Premi d’Andalusia de Moto GP, una sessió marcada encara per l’anunci de Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) de participar en la qualificació de demà tot i l’operació de dimarts.

Viñales, segon diumenge passat en l’estrena del mundial al mateix circuit de Jerez, ha confirmat que Yamaha és la referència en aquest inici de mundial i ha fet una volta ràpida d’1:37.603 seguit pel seu company Valentino Rossi (1:37.205), molt millor que la setmana passada. Els motors de la marca japonesa han anat més fins després que algunes unitats s’hagin enviat aquesta mateixa setmana al Japó després del Gran Premi d’Espanya, Al matí ha sorprès veure Fabio Quartararo (Yamaha YZR M1) endarrerit (13è, 1:37.892), però el líder del mundial s’ha dedicat a treballar en trobar el millor ritme per a la cursa de diumenge.

Les KTM oficial també han rodat a bon ritme, sobretot al matí. Pol Espargaró s’ha quedat a quatre dècimes de Viñales (1:37.442). Àlex Esparagaró (Aprilia) ha estat novè (1:37.735), més ràpid que l’Honda oficial d’Àlex Márquez (1:37.957) i la Suzuki d’Àlex Rins (1:40.22), que després de la caiguda de la setmana s’ha agafat la sessió amb calma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)