Motociclisme

Arenas cau, però manté el lideratge

El gironí Albert Arenas (Kalex) ha caigut a vuit voltes del final del GP d’Andalusia, però manté la primera posició del mundial. Albert Arenas ha perdut la part de davant de la moto en la corba 11 i ha anat per terra. El gironí ha topat contra la seva Kalex, ha saltat per sobre la moto i ha picat a terra. Les assistències se l’han emportat en llitera, però, en arribar al centre mèdic, Albert Arenas ha baixat pel seu peu de l’ambulància i ha entrat caminant, amb una visible coixesa, a veure els metges. Fonts de l’equip han informat que no té res trencat, però sí un esquinç al turmell esquerra. Malgrat la caiguda, el gironí manté el primer lloc del mundial. El japonès Ai Ogura (Honda), que ocupava la segona posició, també ha caigut i no l’ha pogut superar.

La victòria en moto 3 ha estat per al japonès Tatsuki Suzuki (Honda), que ha sortit des de la posició preferent i sempre ha estat lluitant pel primer lloc. Albert Arenas s’ha arribat a situar en la segona posició en la setena volta, però mai no ha entrat en la veritable lluita per liderar la prova. El gironí s’ha mantingut sempre en el grup capdavanter esperant el seu moment fins que ha caigut.

El tortosí Jeremy Alcoba (Yamaha) ha ocupat la setena plaça final, tot i que ha entrat a meta en la quarta posició. Alcoba, que ha estat entre el vuitè i el desè lloc durant la prova, s’ha sortit dels limits del circuit en diverses ocasions i ha estat sancionat. Podria haver fet la volta llarga, però s’ha mantingut en el grup que lluitava per la victòria i a veure fins on podia arribar al costat dels millors. Al final de la cursa, ha estat sancionat amb tres segons que li han fet perdre tres llocs.

DE QUART A SETÈ

Alcoba entra quart a meta i una penalització de tres segons el situa setè

Domini absolut de Bastianini

L’italià Enea Bastianini (Kalex) ha guanyat la seva primera cursa en moto 2 després de dominar de principi a fi. Els pilots italians han aconseguit les tres primeres posicions del podi amb Luca Marini (Kalex), segon, i Marco Bezzecchi (Kalex), en el tercer lloc. El barceloní Xavi Vierge (Kalex) ha fet una bona cursa i ha acabat en la vuitena plaça, mentre que el també barceloní Edgar Pons s’ha tornat a quedar a tocar de sumar punts amb la setzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)