Més motor

Ratifiquen els nomenaments de Teixidor i Santamaría

Motor.

El Consell d’Administració de Circuits de Catalunya ha ratificat avui els nomenaments de Maria Teixidor com a presidenta i de Josep Lluís Santamaría com a director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, càrrecs que van ser proposats pel Govern de la Generalitat de Catalunya a través del departament d’Empresa que lidera Àngels Chacón.

Maria Teixidor pren el relleu del Vicenç Aguilera, que va ser president del Circuit abans de dimitir el febrer de 2020, i de Josep Mateu, president del RACC, qui posteriorment ha estat exercint aquest càrrec de forma interina; mentre que Josep Lluís Santamaría adopta el càrrec que des de l’any 2015 exercia Joan Fontserè com a director general.

Maria Teixidor, llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, és advocada i mediadora especialitzada en propietat intel·lectual, industrial, gestió de llicències i drets immaterials i Compliance. En l’àmbit de l’esport, entre 2015 i 2020 ha format part de la junta Directiva del Futbol Club Barcelona, on ha exercit càrrecs com la Secretaria, responsable del futbol femení o la Vicepresidència i Secretaria de la Fundació. També és membre de la Junta de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya.

Josep Lluís Santamaría és llicenciat en Geologia per la Universitat de Barcelona i màster en Prevenció de Riscos Laborals, i la seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en el món de la consultoria i els estudis per a la construcció. En l’àmbit de l’esport, Santamaría és oficial d’automobilisme amb més de 30 anys d’experiència, i ha estat vinculat al Circuit de Barcelona-Catalunya des de la seva inauguració, l’any 1991, on ha dirigit curses i on forma part de la Comissió de seguiment esportiu. Santamaría, que també és vicepresident de la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA), és president dels oficials d’automobilisme a les federacions catalana i espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)