Fórmula 1

Els Mercedes ocupen el seu lloc, primer i segon en els tercers lliures

Fórmula 1. Bottas fa el millor temps (1.25.873) i supera per una dècima a Hamilton. Verstappen ocupa la tercera posició a tres dècimes

Els Mercedes han ocupat les seves posicions habituals en els tercers entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya i han fet el primer i el segon millor temps. Valtteri Bottas ha sigut el més ràpid amb 1:25.873 –el millor registre de totes les sessions–, i ha superar per una mica més d’una dècima (0.135) al seu company d’equip Lewis Hamilton (1:26.011). Max Verstappen (Red Bull) ha fet el tercer millor registre (1:26.173) i ha estat a tres dècimes justes del pilot fines.

Lance Stroll (Racing Point), que ahir va marcar el millor registre s’ha situat en la quarta plaça a més de set dècimes (1:26.576) mentre que Carlos Sainz i el seu McLaren han ocupat la cinquena plaça a 0.790 (1:26.664), per davant del primer Ferrari de Charles Leclerc (1:26.771). Sebastian Vettel ha tornat a tenir problemes amb el seu Ferrari i només ha fet el catorzè temps a més d’un segon (1:27.251). Els nervis i els problemes han sigut pel Red Bull d’Alexander Albon. Ahir va destrossar el cotxe en un accident i en aquesta sessió només ha pogut sortir a pista en els darrers catorze minuts per un problema en la bateria. El seu temps (1:27.178) l’ha situat en el tretzè lloc a 1.305 del millor registre i a un segon del seu company.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)