Motociclisme

Márquez es torna a operar i no estarà a Brno

Motor. S’ha trencat la placa de titani que li subjectava l’húmer fracturat i se l’hi ha substituït

Marc Márquez ha tornat a passar per la sala d’operacions i no estarà en el GP de la República Txeca que es disputa aquest cap de setmana a Brno. La placa de titani que li subjectava l’húmer del braç dret fracturat el passat 19 de juliol en la primera cursa de moto GP de la temporada en el circuit de Jerez s’ha trencat per culpa de l’estres, segons ha informat un comunicat de l’equip Repsol Honda.

En la nota l’equip de Marc Márquez diu: “Ha estat intervingut aquest dilluns per segona vegada de l’húmer dret, després que se li hagi trobat danyada la placa de titani per acumulació d’estrès. El Doctor Xavier Mir i el seu equip de l’Hospital Universitari Dexeus han substituït amb èxit la placa de titani i Márquez haurà d’esperar 48 hores abans de rebre l’alta”. En el comunicat també s’explica que el pilot no ha sentit dolor en aquest dies en que ha fet recuperació i sempre ha seguit les indicacions mèdiques i les sensacions del seu cos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)