Motociclisme

Arenas és segon i consolida el lideratge en Moto3

Motor. El gironí ha fet una gran cursa en el GP de la República Txeca tot i la seva lesió. Alcoba acaba en una meritòria setena plaça

Albert Arenas (KTM) ha finalitzat en una gran segona posició en el GP de la República Txeca i ha consolidat el seu lideratge en la general de Moto3. El gironí, tot i que té un esquinç en el turmell esquerra, ha fet una gran cusa i ha lluitat per la victòria. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha finalitzat en una meritòria setena posició.

La gran sortida d’Albert Arenas l’ha fet passar del setè lloc de la graella a la primera plaça en la segona corba. Ha liderat la cursa unes voltes i quan l’han superat sempre s’ha mantingut entre els cinc primers. El gironí ha lluitat per les places de podi i la victòria en les darreres voltes però l’italià Dennis Foggia (Honda) –que ha liderat la prova la majoria de les voltes–, ha aconseguit la seva primera victòria. Amb aquesta segona posició Albert Arenas ha ampliat la seva avantatge en la general, i ara té divuit punts de marge sobre el segon classificat, el japonès Ai Ogura (Honda).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)