Motociclisme

Segona victòria i lideratge d’Enea Bastianini en Moto2

Motor. L’italià domina des de l’inici i fins al final el GP de la República Txeca. Xavi Vierge finalitza en la dotzena posició

Enea Bastianini (Kalex) ha dominat des de la primera a l’última volta la cursa de Moto2 del GP de la República Txeca, i la seva victòria l’ha situat com a nou líder de la categoria. L’italià ha aconseguit la seva segona victòria de manera consecutiva. El barceloní Xavi Vierge (Kalex) ha finalitzat en la dotzena posició, la mateixa que tenia en la graella de sortida, Durant tota la cursa ha estat entre la novena i la tretzena plaça. Edgar Pons (Kalex) ha acabat en la vintena plaça.

En la sortida Enea Bastianini ja s’ha situat primer i en la primera volta ja s’ha distanciat dels seus rival. Només el britànic Sam Lowes (Kalex) l’ha seguit a certa distància i ha finalitzat segon. El lider del mundial, el japonès Tetsuta Nagashima (Kalex) sortia des de molt enrere i només ha pogut remuntar fins l’onzè lloc, i Enea Bastianini l’ha superat en la general de Moto2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)